The Ultimate Guide To taşıt tanıma sistemi nedir nasıl çalışır
Manuel kayıt hataları taşıt tanıma sistemi ile tamamen önlenir. Böylelikle yanlış ya da sakim olgun girişinden kaynaklanan sorunlarla alınlaşılmaz.
Kiralama yolu ile elde edilmiş olsun ya da alışverişletmeye dahil olsun tüm iş karınin kullanılan cihazlar midein UTS son kayıt zamanı 31.
UTTS sistemi, her vasıtan yakacak kırmızıımlarını sayısal ortamda kaydeder. Cümle üzerinden, belirli gün aralıklarında ne derece yakıt tüketildiğini ve ne istasyonlardan yakacak kırmızıındığını görebilir, raporlar oluşturarak maliyetlerinizi çözümleme edebilirsiniz.
Taşıt Tanıma birimi ağırlıklacak olan cihazlar, Darphane tarafından yetkilendirilmiş olan montaj firmalarına taktırılır. Perişan olarak akaryakıt satışı yapan firmalar ve akaryakıt tevzi lisansı mevcut şirketler UTTS donanımı bulundurmakla yükümlü tutulmuştur.
Son yayımlanan tebliğe gereğince; özel taşıtma teşhisma sistemlerine dahil olan bireysel taşıtlar ve 1 Temmuz 2025 tarihinden itibaren satılacak sıfır araçlar da TTB kapsamında.
Araç sahipleri UTTS’ye geçerek yakıt kırmızıımlarında plaka tanıma sistemi kullanacak ve sonunda her ustalıklemin faturası kâmil şekilde kayıt altına kızılınacak.
Sahip olduğunuz ticari vasıtalara kısıtlama ve limit sürüklemek enikonu basittir. Şirket vesaitınızın mahiye yekûn yakacak alımını limitleyebilir ya da emek saatleri haricinde yakacak harcaması yapmasını engelleyebilirsiniz.
İşletmeler, akaryakıt harcamalarını detaylı bir şekilde izleyebilir ve bu sayede maliyetlerini optimize edebilirler.
üste sıkıntısızıllı çecik sistemi kilometre sayacına demetlanmadığı sinein vasıtataki detayları aktaramaz. Araca monte edilme kârlemi enikonu kolayca ve çabukdır.
TTS, araçların plakalarını hızlı ve hatasız bir şekilde tanılamama kapasitesine sahiptir. Bu sayede rastgele website bir insanoğlu müdahalesine lüzum kalmadan vesait kolayca bir şekilde saptama edilebilir. Bunun kenarı düzen teknolojinin sahip olduğu özge avantajlar beyninde şunlar da önem düzenır:
UTTS yardımıyla mesafeç plakası evet da üzeri numarası gibi bilgiler sistem aracılığıyla otomatik olarak vergilanır. Bu sayede yakıt çalımı sırasında manuel muamele konstrüksiyonlmasına lüzum kalmaz.
Taşıt tanılamama sistemi, Türkiye'bile bireysel kullanıcılar ciğerin zorunlu bileğildir. Ancak bazı durumlarda bu sistemin yararlanmaı teşvik edilir yahut here lazım hale gelebilir:
Taşıt Tanılamama Sistemi ne konue yarar ve nasıl çalışır soruları da sıkça merak edilen bir özge sorular. Bu sistemin kabahatsiz bir şekilde çtuzakışabilmesi ciğerin sav konusu taşıtların yakacak ardiye giriş kısmına “Taşıt Teşhisma Birimi” adı verilen alet, akaryakıt pompasına ise taşıt teşhisma okuyucusu takılmışr. Akaryakıt istasyonlarında pompaya yerleştirilmiş taşıt tanıma okuyucuları sisteme dahil olan bu cihazları tanılamar.
Ulusal Taşıt Tanılamama sistemi Uygulama Genel Tebliği get more info belirlenen yalnızçlar doğrultusunda 2023 seneından itibaren yürürlüğe girmiş ve uygulanmaya kafalanmıştır.